Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد با اعلام اینکه عیدی مددجویان زلزله‌زده استان کرمانشاه سه برابر پرداخت می‌شود یادآور شد: مستمری این افراد در آبان ماه سه برابر و در آذرماه دو برابر پرداخت شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)،‌ سید پرویز فتاح، در جشن گلریزان ساخت واحدهای مسکونی مددجویان زلزله‌زده کرمانشاه با اشاره به اینکه در هفت شهرستان زلزله‌زده کرمانشاه ۲۸ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد قرار دارند، گفت: مسکن هفت هزار خانوار در این حادثه آسیب‌دیده است که از این تعداد چهار هزار خانه به‌طور کامل تخریب‌شده و سه هزار خانه نیز نیاز به بازسازی و مقاوم‌سازی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتاح با تأکید بر اینکه همه خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد برای اسکان موقت کانکس دریافت کرده‌اند افزود: تعداد زیادی از کانکس‌ها از سوی خیران اهداء شده و تعدادی هم توسط دولت و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا تأمین‌شده است.

وی با اشاره به اینکه قیمت تمام‌شده ساخت هر مترمربع خانه تا مرحله سفت‌کاری در روستا ۵۵۰ هزار تومان است،‌افزود: طبق تصویب دولت برای هر خانه روستایی که به‌طور کامل تخریب‌شده است ۳۰ میلیون تومان وام و پنج میلیون تومان هم کمک بلاعوض پرداخت می‌شود.

رئیس کمیته امداد بابیان اینکه با ۳۵ میلیون تومان نمی‌توان خانه روستاییان را تکمیل کرد، یادآور شد: برای قابل سکونت شدن هر خانه پس از مرحله سفت کاری در روستا به ۱۲ میلیون تومان و در شهر به ۱۵ میلیون تومان نیاز است.

وی با اشاره به اینکه مسکن هزار خانوار مددجو که وام دولت را دریافت کرده‌اند در حال ساخت است،‌افزود: هم‌اکنون برخی خانه‌ها به مرحله سفت‌کاری رسیده‌اند اما خانوار مددجو به دلیل غیرقابل‌سکونت بودن خانه همچنان در کانکس زندگی می‌کنند.

فتاح ادامه داد: البته دولت در این زمینه نهایت تلاش و همکاری را برای تأمین مسکن زلزله‌زدگان انجام داده است و پرداخت بیش از این رقم در توان دولت نیست بنابراین در این زمینه نیازمند کمک خیران هستیم و پیشنهاد می‌کنیم خیران از مرحله سفت‌کاری خانه را تحویل بگیرند و تکمیل کنند.

وی با تأکید بر اینکه طرح مسکن جدید مددجویان زلزله‌زده کرمانشاهی به‌گونه‌ای است که در مقابل زلزله هشت ریشتری مقام خواهد بود،‌یادآور شد: خانه‌هایی که کمیته امداد با کمک بنیاد مسکن برای مددجویان روستاییان طراحی کرده است برای خانوارهای تا سه نفر، ۶۰ متر و برای خانوارهای بیشتر از چهار نفر ۸۵ متر است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه خانه‌های آسیب‌دیده مددجویان در هزار و ۶۰۰ روستا پراکنده‌شده است، گفت: البته پراکندگی مددجویان آسیب‌دیده در دو شهرستان سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی بیشتر است.

وی هزینه ساخت محل نگهداری احشام مددجویان زلزله‌زده را ۱۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: تجهیزات زندگی مددجویان پس از ساخت خانه توسط کمیته امداد و با کمک‌های جمع‌آوری‌شده تأمین خواهد شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند